DataLong llança el DL16, un dispositiu mini de geolocalització de flotes i enviaments

La companyia DataLong ha llançat al mercat la versió mini del DL16, un dispositiu multi sensorial connectat via telefonia mòbil a Internet, que permet el seguiment de la posició de flotes i vehicles, enviaments amb temperatura controlada i paqueteria e-commerce, entre d’altres.

DataLong posa a disposió del mercat el DL16, un dispositiu multi sensorial, connectat via telefonia mòbil a Internet que és programable i té una durada màxima d’un any.

El DL 16 permet, mitjançant els sensors de localització incorporats, la geolocalització i seguiment de vehicles lleugers, enviaments a temperatura controlada, paqueteria e-commerce i flotes de vehicles, entre altres.

El dispositiu també permet l’emmagatzematge local i en el núvol dels valors registrats en cadascun dels seus sensors. L’usuari accedeix a la informació mitjançant una connexió web a internet i pot visualitzar la posició en un mapa (tipus google Maps) així com els diferents valors recollits pels sensors i transmesos per GSM/GPRS (telefonia mòbil).

El DL16 té un ampli ventall d’aplicacions comercials i mercats potencials perquè és un model orientat al B2C (Bussiness to Customer), encara que pot ser utilitzat en molts altres entorns professionals.

Per la seva mida petita, pot ser introduït en paquets, maletes, vehicles lleugers (bicicletes, motos o vehicles de repartiment). També té una autonomia d’un any (gràcies a la seva bateria no recarregable) i es poden programar alarmes i rebre notificacions i alertes directament al mòbil amb tecnologia push gràcies al seu app.

Segons expliquen Martin Longobuco, CEO de Datalong16, i Griselda Miralles, gerent, el DL 16 pot controlar la temperatura (de -50 a +125 graus), té sensor d’humitat i de cops per registrar incidències i està connectat a Internet, de manera que es pot vincular amb Smart Cities. A més, és homologable i certificable per a ús professional amb normatives europees i americanes, es pot connectar mitjançant BlueTooth amb qualsevol mòbil que tingui l’app de DataLong, treballa amb GPS, Glonass (rus) i Beidou (xinès) i, evidentment, per posicionament GSM . El dispositiu pot així mateix connectar-se amb altres Núvols (Microsoft, Salesforce, SAP, etc .; sempre està actiu atès que no s’apaga, la seva Roaming és entre companyies i països dins del mateix continent i l’historial pot descarregar-se amb tres formats: CSV, Excel i pdf.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: