DAS Formació instal·la a la CIM Vallès un centre de formació del transport

L’empresa DAS Formació ha escollit la Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès) a Santa Perpètua de Mogoda, per instal·lar el seu nou Centre de Formació Integral del Transport.

L’empresa, nascuda a Rubí l’any 2011 amb la finalitat d’oferir l’obtenció de permisos de conduir, ha detectat que el mercat necessita una major especialització dins el sector del Transport i la Logística, fet que l’ha portat a ampliar els seus serveis que fins ara es dedicaven a la Formació i la Investigació Viària, a través de la plataforma logística de CIMALSA a la regió metropolitana de Barcelona.

Així, ha obert un nou centre de Formació Professional del Transport a la Zona de Serveis del CIM Vallès. El nou equipament disposa de 160 m2, amb unes aules de 45 m2, a més de disposar d’aparcament, d’accés i serveis per a discapacitats.

DAS Formació és una entitat organitzadora de la Fundació Tripartita per a la formació en el treball, que col·labora amb la Càtedra de Seguretat Viària de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb testimoniatges reals de l’Hospital de neuro-rehabilitació de l’Institut Guttmann.

A la nova instal·lació, que també està homologada com a Centre d’Informació per a la recuperació del permís per punts, realitzen cursos d’obtenció i renovació de l’ADR, inicial i contínua del CAP, títol de competència professional de transportista, conseller de seguretat, conducció eficient; tacògrafs, carnet de carretons, plataforma elevadora i grua hidràulica sobre camió, carnet de mosso de magatzem i tècniques de Picking, sensibilitat vial i prevenció de riscos laborals vials, transport internacional, logística, duanes, comerç exterior, transports especials, infraccions, sancions i responsabilitat del transportista, entre altres.

En la fotografia, d’esquerra a dreta: Jordi Casasayas, Gestor de centres de CIMALSA; Isidre Gavín, Director general de CIMALSA; Daniel Aguilar, Soci Fundador de DAS Formació; i Juan Ramón Cenera, Director Centre de Formació CIM Vallès.

Fecha del Taller: