Cursos SURCO d’intermodalitat ferroviària de la 2E3S

L’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S) ha realitzat un nou curs SURCO Introduction d’intermodalitat ferroviària, en el que han participat 20 alumnes del Màster Executive en Lean Supply Chain Management, Direcció d’Operacions i Logística de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Les classes van estar enfocades a la logística i el transport ferroviari, i es van explicar les infraestructures ferro-marítimes per al transport de càrrega, els aspectes mediambientals relacionats amb el transport ferroviari, i es van incloure presentacions de dos casos d’èxit de transport intermodal: de VIIA i de TP Nova. Els continguts teòrics van ser complementats per visites pràctiques a algunes terminals portuàries, com la terminal de vehicles Autoterminal, la terminal de contenidors BEST, la Zona d’Activitats Logístiques, Can Tunis i el Centre de Control de Trànsit de la zona nord-oest d’Adif.

Els cursos SURCO de l’Escola tenen com a objectiu formar els estudiants en intermodalitat ferro-maritima a través de la introducció del punt principal dels intercanvis modals en el transport: el port.

Fecha del Taller: