Creixen els creueristes als ports gestionats per la Generalitat de Catalunya

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita han tancat la temporada de creuers 2015 amb 43.100 passatgers, 50 escales i un impacte econòmic estimat de 3 milions d’euros. Aquesta ha sigut la millor temporada de creuers als tres ports que gestiona Ports de la Generalitat, atès que han incrementat un 1% el nombre de passatgers i han mantingut el nombre d’escales de la temporada anterior.

Palamós lidera l’activitat de creuers dins dels ports de l’Administració catalana i s’ha posicionat com un dels primers de la seva categoria amb tràfic de creuers a la Mediterrània occidental. Palamós tanca la temporada amb 37 escales i 40.800 passatgers, és a dir, gairebé un 3% més d’escales i un 6% més de passatgers, respecte a l’any passat..

El port de Roses ha clos la temporada amb set escales de creuer i uns 1.500 passatgers., mentre que el port de Carles de la Ràpita ha tancat la segona temporada amb increments, acollint sis escales del creuer Star Flyer, amb un miler de passatgers, que suposen dues escales més i el doble de passatgers que l’any anterior.

L’activitat de creuers dels ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i les seves destinacions turístiques es promouen en els principals fòrums del mercat creuerístic amb les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port.

Fecha del Taller: