Comart adquireix un nou magatzem a Barcelona

Comart, empresa dedicada a la distribució de paper i cartró, disposa d’una nova instal·lació industrial de 17.000 metres quadrats a la localitat barcelonina de Montornès del Vallès.

La distribuïdora de paper i cartró Comart ha comprat a un fons d’inversió americà un magatzem al polígon industrial El Raiguer a Montornès del Vallès (Barcelona). Les instal·lacions disposen de 17.000 metres quadrats per a l’emmagatzematge, amb 8 molls de càrrega i descàrrega i 1.200 metres quadrats d’oficines. L’operació de compra ha comptat amb l’assessorament d’ Aguirre Newman.

La nova seu central, que està previst que entri en funcionament al mes de juny, dobla la capacitat de l’actual i es perfila com un magatzem de nova generació, amb la finalitat d’oferir un servei molt àgil als clients del sector del packaging i de la indústria gràfica en general.

El nou magatzem de Comart se suma als altres tres que la companyia ja té a Cornellà (Barcelona), Besalú (Girona) i Seseña (Toledo), que en els últims dos anys també han ampliat la seva superfície per oferir més capacitat.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: