Colòmbia interessada en importar el Know How del Consorci amb el 3D Factory Incubator

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, ha mantingut a Bogotà una fructífera reunió amb José Manuel Restrepo, Ministre de Comerç, Indústria i Turisme de Colòmbia. En aquesta trobada, Restrepo li ha manifestat l’interès de Colòmbia a importar a Bogotà el model d’èxit del 3D Factory Incubator, la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió 3D posada en marxa aquest any amb gran èxit pel CZFB i la Fundació LEITAT i que acull de moment a 26 empreses.

A la reunió hi ha assistit també representants de la Cambra de Comerç de Bogotà, la Zona Franca de Bogotà, l’Ajuntament de la ciutat, Connect Bogotá Región y l’agencia Governamental Innpulsa. Tots ells han coincidit en la necessitat d’iniciar les actuacions necessàries per que aquest projecte sigui una realitat en breu.

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, ha manifestat que “el ministre de Comerç, Indústria i Turisme de Colòmbia ens ha manifestat l’interès del país en promoure el creixement d’iniciatives vinculades amb l’alta tecnologia en impressió 3D de la mà del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, aprofitant l’ampli coneixement que hem desenvolupat amb la posada en marxa del 3D Factory Incubator que ja és un model d’èxit, a més d’una iniciativa pionera a nivell europeu”.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’un estratègia global impulsada pel CZFB que té per objecte la internacionalització d’alguns dels seus serveis i molt especialment del seu know how en materia d’impressió 3D i industria 4.0.

Fecha del Taller: