CIMALSA presenta els seus nous projectes logístics a la Fira MIPIM

CIMALSA ha assistit a la Fira MIPIM, celebrada a Cannes (França) per presentar-hi els seus nous projectes logístics que està desenvolupant a Catalunya. La participació, que s’ha fet a través de l’estand Barcelona Catalonia, format per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i altres corporacions privades, també ha permés que l’empresa pública del Departament de Territori i Sostenibilitat hagi pogut dur a terme reunions de treball amb diferents fons d’inversió internacionals i empreses interessades en el mercat logístic a Catalunya.

Així, el director general de CIMALSA, Isidre Gavín, acompanyat del director de Desenvolupament Internacional, Alfons Colmenal, han presentat el futurs LOGIS Penedès i LOGIS Montblanc, la nova Terminal Intermodal Empordà-Vilamalla; la Zona Logística de l’Aeroport d’Alguaire i el Parc Aeroportuari de la CIM La Selva, a més a més de fer-hi una presentació corporativa de la companyia i un repàs a la situació actual de la logística a Catalunya.

En aquesta presentació, els representants catalans van exposar els resultats d’excel·lència que es poden obtenir amb una adequada col·laboració público-privada, en la gestió sostenible d’infraestructures logístiques intermodals i de mobilitat, quan es fan amb criteris de localització per dinamitzar econòmicament el territori.

La Fira, especialitzada en el sector immobiliari i que se centra en aspectes com equipaments i sectors logístics, està considerada una de les trobades principals del sector a Europa i d’arreu del món.

Fecha del Taller: