CIMALSA incorpora Benito Urban al LOGIS Bages i assoleix el cent per cent d’ocupació

CIMALSA ha assolit el 100% d’ocupació al LOGIS Bages amb la incorporació de l’empresa Benito Urban, dedicada a la indústria del mobiliari urbà. La nau logística, situada al polígon Industrial Els Plans de la Sala a Sallent, té 54.000 metres quadrats de superficie i està equipada amb nombrosos molls de càrrega. La superficie logística llogada a Benito Urban és de 29.000 metres quadrats.

La incorporació de Benito Urban té una gran rellevància, ja que ha estat la major superfície contractada en els últims set anys per una empresa del sector industrial. Confirma, també, la reactivació del mercat industrial i la necessitat de promoure o potenciar nous parcs logístics que ofereixin naus de gran superfície en zones ben comunicades.

El LOGIS Bages està ubicat a l’encreuament de dues importants infraestructures viàries que vertebren el territori, com són la C-16 (Eix del Llobregat) i la C-25 (Eix Transversal), i disposa d’una excel·lent comunicació i accessibilitat logística a qualsevol indret de Catalunya.

Benito Urban és una de las empreses més importants del seu sector a nivell global, amb presència en més de 50 països. El Grup Benito Urban fabrica i comercialitza quatre gammes de productes que inclou enllumenat públic, mobiliari urbà, parcs infantils i equipament esportiu, i tapes i reixes.

Fecha del Taller: