CIMALSA i PIMEC signen un acord de col·laboració

La patronal PIMEC i l’empresa pública catalana Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques SAU (CIMALSA) han subscrit un conveni de col·laboració que cobreix diferents àmbits. En primer lloc, donar a conèixer i posar a disposició de les pimes els diferents parcs logístics que gestiona CIMALSA arreu de Catalunya i que poden esdevenir una bona eina per a molts empresaris en un moment de recuperació de l’activitat.

En segon lloc, el conveni preveu que les dues entitats treballin conjuntament en projectes internacionals d’àrees logístiques arreu del món, on es pugui aplicar el coneixement de CIMALSA en la gestió d’infraestructures logístiques i alhora serveixin de plataforma d’aterratge per a les pimes catalanes. Ja s’estudien projectes concrets a Rússia i Colòmbia.

En tercer lloc, PIMEC i CIMALSA posaran en comú les seves experiències en gestió de polígons industrials i parcs logístics, respectivament. CIMALSA gestiona sis grans plataformes logístiques a tot Catalunya i PIMEC és responsable de l’administració de més de 20 polígons industrials.

L’acord ha estat signat pel president de CIMALSA, Damià Calvet, i el president de la sectorial de Logística de PIMEC, Ignasi Sayol.

Fecha del Taller: