CIM Vallès manté el 100% d’ocupació a la zona logística amb rotació d’operadors i reactivant la zona de serveis

La Central Integrada de Mercaderies del Vallès manté el 100% d’ocupació de la seva zona logística amb la incorporació de nous operadors logístics que s’han instal·lat a la CIM i que pròximament començaran la seva activitat, com ara TXT que ocuparà les instal·lacions de la nau 1.1, DB TRANS que està acabant l’adequació de la nau 7.10, així com Eurobeta Internacional que properament començarà la seva activitat a la nau 12.6.

També l’operador GLS ha passat a ocupar la nau 11.2 amb un total de 9.000m2 més oficines que li permet incrementar més del doble la superfície que ocupava fins ara.

Els 9.000m2 restants de la nau, actualment s’estan adequant per un gran operador de paqueteria urgent que properament oferirà els seus serveis des de la CIM Vallès.

Per altra banda, també hi ha hagut un relleu en la gestió de l’edifici d’oficines que vol reactivar i dinamitzar l’activitat d’aquest gran actiu terciari de 13 plantes, oferint espais d’oficines des dels 50m2 als 400m2 amb serveis i aparcaments privats. Aquesta nova etapa s’ha iniciat amb la voluntat d’ésser un pol de negoci molt dinàmic i amb condicions comercials molt atractives.

La CIM Vallès va ser promoguda per CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d’infraestructures, per al transport de mercaderies i la logística, presidida per l’Enric Ticó. La central està en funcionament des del 1997, sent una de les grans plataformes logístiques d’alta rotació de la regió metropolitana de Barcelona, amb més de 270.000m2 de naus i patis de maniobra repartits en una superfície de 44ha, entre dues grans vies de comunicació, l’AP-7 i la C-33. En l’actualitat hi han més de 50 empreses instal·lades on treballen més de 3.000 persones, mantenint-se com una de les infraestructures més valorades per les empreses de distribució i logística terrestre.

Fecha del Taller: