ChemMed Tarragona presenta el seu pla estratègic per atraure inversions

ChemMed Tarragona, el Clúster Químic de la Mediterrània, ha presentat el seu Pla Estratègic, després d’un any i mig des de la seva constitució. El Clúster, que aglutina tots els agents relacionats amb el sector químic en aquest territori, ha posat sobre la taula el full de ruta que estableix àrees de treball, línies estratègiques i accions a realitzar. Totes elles alineades amb un mateix objectiu: atraure noves inversions al territori i garantir el futur d’aquesta indústria a Tarragona.

El president de ChemMed Tarragona, Jesús Loma-Ossorio, també president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), ha fet balanç dels darrers passos donats pel Clúster, com les últimes adhesions a l’entitat i les sortides comercials, entre les quals ha destacat les missions fetes amb els consultors de tot el món, la visita al Clúster de manteniment de Colòmbia o la participació en l‘Annual Meeting de l’EPCA, a Berlín.

El president de ChemMed ha destacat que el pla estratègic suposa concretar el mètode i el camí a seguir per assolir els objectius, després d’haver estat durant el darrer any i mig projectant la marca ChemMed Tarragona al món. Ara els propers passos s’encaminaran a afinar amb el públic objectiu, per tal de buscar contactes ‘target’ que es puguin convertir en futurs inversors.

Per la seva banda, el vicepresident del Clúster, i president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha explicat les quatre àrees d’actuació i les principals línies d’activitats on ChemMed centrarà els esforços i que estan dividides en: Organització i Serveis, Desenvolupament del negoci, Màrqueting i Relacions Institucionals i Innovació i Competitivitat.

Durant la presentació del Pla Estratègic també es va presentar el catàleg de serveis del propi Clúster, a càrrec de la Directora General de ChemMed, Teresa Pallarès. Es tracta d’un document que recull les principals xifres de la indústria a Tarragona, els serveis mancomunats que aquesta ha anat creant o tots els agents que configuren l’entorn i que donen valor afegit al projecte ChemMed Tarragona.

Fecha del Taller: