ChemMed Tarragona es projecta davant de 25 consultories nacionals i internacionals

El Clúster Químic de la Mediterrània ha reunit en una jornada a 25 consultories, d’àmbit nacional i internacional, per tal de presentar ChemMed i el pol químic de Tarragona com un bon destí per a futures inversions.

Aquesta jornada dedicada a consultories i enginyeries arribava motivada pel paper estratègic que poden jugar aquest tipus de companyies en la recerca de noves localitzacions per empreses del sector, que és el públic objectiu amb el qual treballa el Clúster.

La jornada celebrada a l’Autoritat Portuària, va reunir als presidents de l’AEQT i del Port de Tarragona, Jesús Loma-Ossorio i Josep Andreu, que van explicar les principals magnituds de la indústria a Tarragona, agrupades al Clúster ChemMed, així con del sector logístic vinculat. Durant la trobada també es va fer una sessió a les instal·lacions de Bayer MS així como una exposició dels casos d’èxit de Repsol Química, BASF Española, Dow Chemical i Clariant. En aquestes quatre presentacions es va posar de manifest l’interès de ChemMed per atraure inversió, ja sigui provinent de noves companyies com de les que ja estan establertes i segueixen apostant pel territori.

Fecha del Taller: