Cathay Pacific unirà Barcelona amb Hong Kong el proper estiu

Cathay Pacific ha anunciat que introduirà quatre freqüències setmanals entre Barcelona i Hong Kong entre el 2 juliol de 2017 i el 27 d’octubre de 2017. El nou servei és l’única operació contínua durant la temporada d’estiu que uneix Barcelona i Hong Kong, un dels principals centres financers i turístics de l’Àsia.

El Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) ha acompanyat la creació d’aquest nou enllaç pel valor afegit que suposa aquest nova ruta, que permetrà tenir connexió amb un gran hub asiàtic que connecta fàcilment amb les principals capitals i destinacions no servides directament des de Barcelona.

El principal mercat en trànsit aeri cap a l’Àsia des de Barcelona és la Xina

Una connexió amb aquesta gran zona econòmica aporta gran valor al teixit industrial/empresarial per les dues regions i de ben segur estimularà nous lligams econòmics i turístics.

Barcelona, amb un 44.3% del total de trànsit entre Espanya i l’Àsia, és el principal punt d’origen i destinació de l’Estat. Cada any, més de 60.000 passatgers volen de manera indirecta entre Hong Kong i la capital catalana a través d’altres aeroports del món, amb un creixement anual ponderat d’un 15% en els últims 5 anys. Aquest passatge se suma als més d’1,2 milions de passatgers que cada any volen indirectament entre Barcelona i l’Àsia, a grans mercats com el Japó, la Xina, Tailàndia o Indonèsia.

Cathay Pacific té un paper molt destacat en la càrrega aèria al món i Barcelona és una gran oportunitat, tant per a la companyia com per a la ciutat. Segons dades duaneres, Barcelona mou més de 50.000 tones anuals entre la ciutat i l’Àsia per via aèria. Un 27% del total d’exportacions d’Espanya cap aquest continent surt de Barcelona i més d’un terç de les importacions.

Fecha del Taller: