Cathay Pacific tornarà a operar Barcelona-Hong Kong a l’estiu de 2018

Després d’haver inaugurat aquest any el primer vol comercial de la història entre Barcelona i Hong Kong, l’aerolínia Cathay Pacific ha anunciat que tornarà a l’aeroport del Prat en la temporada d’estiu de 2018 per operar per segon any consecutiu la ruta directa entre la Ciutat Comtal i la capital asiàtica, en servei actualment fins al 27 d’octubre.

Des del passat 2 de juliol, l’aerolínia asiàtica cobreix la ruta quatre vegades per setmana amb un Airbus A350-900 amb capacitat per a 280 passatgers que, a través del hub de Cathay Pacific a Hong Kong, tenen accés a diferents destinacions d’Àsia-Pacífic .

Aquesta ruta complementa el vol regular existent des de Madrid, que a partir de novembre veurà incrementada una cinquena freqüència a Hong Kong operada per una flota d’avions Boeing 777-300ER amb capacitat per a 340 passatgers.

Amb el llançament dels nous serveis des de Madrid i Barcelona, Cathay Pacific continua l’expansió europea amb l’inici de noves rutes directes per connectar Hong Kong amb 15 destinacions europees.

Així, a l’estiu de 2018, a més del retorn a l’aeroport del Prat, Cathay Pacific llançarà trajectes sense escala des de Brussel·les, Dublín i Copenhaguen, convertint-se en l’única aerolínia que cobrirà vols directes a Hong Kong des d’aquestes capitals europees, el que permetrà reforçar encara més la xarxa de la companyia aèria i oferir noves oportunitats comercials i turístiques entre Europa i Àsia.

Cathay Pacific opera 18 avions Airbus A350-900 i abans de finals de 2017 incorporarà altres quatre unitats del mateix model del fabricant europeu. A més, la companyia aèria comptarà amb 26 unitats més grans del tipus A350-1000 previstes per unir-se a la seva flota en 2018. Aquestes aeronaus, respectuoses amb el medi ambient pel seu baix consum de combustible, permetran Cathay Pacific obrir nous mercats que no compten actualment amb servei directe a Hong Kong.

Fecha del Taller: