Cathay Pacific inaugura el primer vol comercial entre Barcelona i Hong Kong

L’aerolínia Cathay Pacific ha inaugurat el primer vol comercial de la història entre Barcelona i Hong Kong, que s’ha enlairat de l’aeroport del Prat amb un Airbus A350-900 amb capacitat per a 280 passatgers i que cobreix la ruta quatre vegades per setmana fins al 27 d’octubre.

Aquest vol, el primer que opera a Barcelona amb destinació a Hong Kong i que s’estrena de forma estacional, ofereix als passatgers de negocis i d’oci l’accés a diferents destinacions d’Àsia-Pacífic a través del hub de Cathay Pacific a Hong Kong .

A l’acte inaugural han acudit el director general de Cathay Pacific a Espanya, Jansen Stafford; la directora de l’aeroport del Prat, Sonia Corrochano; el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, i el director de Promoció de la ciutat a l’Ajuntament de Barcelona, Mario Rubert.

L’aerolínia cobreix el trajecte tots els dilluns, dimecres, divendres i diumenge a serveis d’anada i tornada des de Barcelona i des de Hong Kong els mateixos dies.

Des 2016, l’entrada de Cathay Pacific al mercat espanyol ha jugat un paper clau per canalitzar l’increment del comerç entre Espanya i la Xina. La necessitat de vols directes amb les principals ciutats asiàtiques com Hong Kong ha afavorit l’aposta de l’aerolínia per Espanya, que en tan sols un any ha establert connexions directes des de Madrid i Barcelona.

Fecha del Taller: