Catalunya i el Quebec col·laboren en la formació en logística

El Director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, s’ha reunit amb la representant del centre Cégep André-Laurendeau, Rachel Tonye, que coordina els serveis de la formació contínua, el servei als negocis i les activitats internacionals i interculturals, i amb representants del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, amb la finalitat d’impulsar un programa de col·laboració en l’àmbit del transport i la logística.

La Direcció General de Transports i Mobilitat encapçala un projecte a Catalunya per assolir un espai formatiu integrat en els àmbits del transport i les activitats logístiques, en col·laboració amb els Departaments d’Empresa i Ocupació i d’Ensenyament. Aquest projecte té per objectiu reforçar i cohesionar els diferents àmbits formatius en aquest sector i facilitar a empreses i persones l’accés a la variada oferta existent i la definició dels itineraris formatius adients.

L’amplia experiència del Quebec en la formació de transport i activitats logístiques permetrà aprofitar el coneixement i pràctiques que es duen a terme i orientar els treballs descrits a Catalunya.

Fecha del Taller: