Catalunya comptarà amb sis noves Oficines Exteriors de Comerç i Inversions al món

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIö, l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana, emprendrà aquest 2017 diverses accions per intensificar la internacionalització de l’empresa catalana. Es tracta de l’obertura de noves Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya al món i el suport i organització de 138 missions empresarials a l’exterior.

En primer lloc, el Govern, a través d’ACCIÓ, obrirà sis noves Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions de Catalunya. En concret, durant el primer trimestre entraran en funcionament les delegacions a Zagreb (que cobrirà l’àmbit dels Balcans), Nairobi (Kenya) i Teheran (Iran). En una segona fase, abans d’acabar l’any s’hauran obert les oficines de Los Angeles (Estats Units), L’Havana (Cuba) i Amsterdam (Països Baixos).

D’aquesta manera es reforça la xarxa d’oficines exteriors, que passarà de comptar amb 36 oficines a disposar-ne de 42, assolint un àmbit de cobertura de 109 mercats per continuar intensificant i diversificant les exportacions catalanes.

Per altra banda, ACCIÓ, amb la voluntat de seguir impulsant la sortida a l’exterior del teixit empresarial català, organitzarà i donarà suport a 138 missions empresarials aquest 2017, amb la previsió que hi participin més de 1.000 empreses de tots els àmbits sectorials de l’economia catalana: 48 missions seran a Amèrica, 33 a Europa, 30 a Àfrica-Orient Mitjà i 27 a la zona d’Àsia Pacífic. En total s’hauran visitat 59 països diferents de tot el món.

Fecha del Taller: