Carrefour tindrà un magatzem de fred a la ZAL del port de Barcelona

Carrefour ha signat amb CILSA, empresa que gestiona la ZAL, un contracte de lloguer i construcció per a les seves instal·lacions de fred a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona.

El magatzem estarà destinat a l’operativa del fred (congelat i refrigerat), el que permetrà la ràpida distribució als establiments del grup, i estarà equipat amb els últims avenços en tecnologia d’emmagatzematge de fred.

CILSA realitzarà una inversió superior als 12 milions d’euros i l’edifici estarà a punt per entrar en servei durant el primer semestre de 2017.

El nou magatzem comptarà amb unes instal·lacions eficients energèticament el que suposarà una disminució de l’impacte en el medi ambient derivat de l’activitat logística de Carrefour. A més, tindrà un sistema mecanitzat que permetrà a Carrefour millorar la productivitat i oferir un millor servei als seus clients.

L’elecció de la ZAL Port (Prat) per part de Carrefour, ja Instal·lat a la ZAL Port des del juliol del 2009 amb una nau de 45.000 m2, reitera la confiança d’un dels líders de la distribució mundial en la capacitat de gestió de CILSA i en un emplaçament idoni per a qualsevol tipus de distribució logística.

La ZAL Port és un centre logístic de referència al sud d’Europa, amb uns 635.000 metres quadrats construïts i amb capacitat per construir uns altres 350.000 addicionals.

Fecha del Taller: