Accés a la intranet

Sector: Altres

NOTICIA | Published 07 gen 2020 El projecte europeu ALISE aconsegueix desenvolupar una bateria per a cotxes elèctrics més lleugera i eficient

Un consorci internacional liderat pel centre tecnològic Leitat, amb seu a Catalunya, presenta els resultats després de quatre anys de recerca amb el suport del programa Horizon 2020 de la UE.

NOTICIA | Published 02 gen 2020 Smart Coverage, una assegurança intel·ligent d’Usach

Smart Coverage d’Usach és una assegurança intel·ligent que adapta la modalitat d’indemnització que indica l’assegurat.

NOTICIA | Published 17 des 2019 El CZFB invertirà 17 milions d’euros en el DFactory el 2020

El pla estratègic per als pròxims anys que compta amb 3 pilars estratègics a través de 9 línies d’actuació que seran abordades amb 29 projectes preliminars.

NOTICIA | Published 23 jul 2019 Catalunya es converteix en el primer laboratori obert de 5G a escala europea

El laboratori, fruit de l’acord de col·laboració entre Orange i 5G Barcelona, serà un entorn obert a l’experimentació disponible per a qualsevol entitat local o internacional que necessiti validar els seus serveis i solucions en entorns reals.

NOTICIA | Published 15 jul 2019 Eurecat accelera la transferència de tecnologia a les pimes catalanes

El centre tecnològic Eurecat rep 20 milions d’euros, un ajut atorgat a través d’ACCIÓ, i previst al Pacte Nacional per a la Indústria.

NOTICIA | Published 07 jun 2019 EuroHPC aposta pel Barcelona Supercomputing Center com a seu d’un dels grans superordinadors europeus

La decisió garanteix que Barcelona ocupi un lloc de lideratge en el mapa futur de la supercomputació a Europa.

NOTICIA | Published 03 jun 2019 Catalunya participa en la sessió sobre mobilitat urbana sostenible de l’Assemblea Urbana d’ONU-Hàbitat

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha participat en la sessió d’alt nivell sobre mobilitat urbana sostenible i innovadora, en el marc de la primera Assemblea Urbana d’ONU-Hàbitat, que se celebra a Nairobi (Kenya).

NOTICIA | Published 27 jul 2018 Barcelona serà la capital mundial de les economies transformadores l’any 2020

El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores, que reunirà a més de 10.000 persones d’arreu del món, aplegarà iniciatives que construeixen alternatives al sistema econòmic i financer actual.

NOTICIA | Published 03 jul 2018 Els 4 motors d’Europa treballen conjuntament per reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle

Els ministres de Medi Ambient dels Quatre Motors per a Europa -Catalunya, Baden-Württemberg, Llombardia i Auvergne-Rhône-Alpes– adopten una posició en clau europea per dur a la Cimera d’Acció Global Climàtica.

NOTICIA | Published 09 mai 2018 Campanya per reduir l’impacte ambiental derivat del comerç electrònic

El Departament de Territori i Sostenibilitat publica un seguit de recomanacions per adquirir els productes a la xarxa de forma més sostenible.

1 2 3 28

Newsletter

Mostrar històric

Si voleu rebre el nostre newsletter

Mitjançant l'enviament d'aquest formulari heu llegit i accepteu la política de privacitat i condicions d'ús.

Recordeu que rebreu un missatge de validació per completar el compte indicat.

Media

Mostrar tot

OBSERVATORIO DE TRÁFICO AÉREO DE BARCELONA

REPORT