Accés a la intranet

Sector: Indústria

NOTICIA | Published 15 gen 2020 Catalunya té 1.500 startups, un 38% més que fa tres anys

Segons un informe elaborat per ACCIÓ, les 1.500 startups catalanes ocupen gairebé 17.000 treballadors, un 19% dels quals són estrangers.

NOTICIA | Published 14 gen 2020 El CZFB i La Salle Technova Barcelona impulsen el desenvolupament de vuit Startups del sector logístic

L’eDelivery Accelerator Program, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i La Salle Technova Barcelona, ja ha accelerat en 2 anys a 15 startups amb 151 treballadors i una facturació 3 M€ i ha aixecat una inversió superior als 4M€.

NOTICIA | Published 07 gen 2020 Catalunya compta amb 251 empreses dedicades a la Internet de les coses (IoT)

Segons un estudi d’ACCIÓ, aquest grup d’empreses factura gairebé 520 milions d’euros i són tant startups com empreses madures que compten amb línies de negoci especialitzades en la IoT.

NOTICIA | Published 03 gen 2020 El grup japonès Bandai Namco estableix a Barcelona una empresa de desenvolupament de jocs per al mòbil

Bandai Namco ha escollit Barcelona perquè “és un hub per al desenvolupament internacional de videojocs i un pol d’atracció del millor talent que ofereix la indústria mòbil”.

NOTICIA | Published 03 gen 2020 El CZFB vol posicionar Barcelona com a epicentre de l’economia 4.0 a Europa

La 4ª edició de l’Industry From Needs to Solutions ha premiat  el 3DFactory Incubator, la primera incubadora europea d’impressió en alta tecnologia 3D liderada pel CZFB i Fundació LEITAT.

NOTICIA | Published 24 oct 2019 Colòmbia interessada en importar el Know How del Consorci amb el 3D Factory Incubator

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro i el ministre de Comerç, Indústria i Turisme, José Manuel Restrepo, coincideixen en que aquesta iniciativa pot contribuir a que Colòmbia sigui encara més un país d’emprenedoria que enforteixi els llaços amb el món.

NOTICIA | Published 19 jul 2019 Catalunya disposa de 1.424 polígons activitat econòmica

La Generalitat i les 4 diputacions catalanes, conjuntament amb els Ajuntaments han col·laborat en el desenvolupament del Cens de Polígons d’Activitat Econòmica.

NOTICIA | Published 18 jul 2019 El sector del vehicle connectat a Catalunya factura 4.100 milions d’euros

Les empreses d’aquest sector a Catalunya són fabricants de cotxes i motos connectades, proveïdors de components dels vehicles que es poden digitalitzar, enginyeries, desenvolupadors d’apps i sensors i gestors de telecomunicacions.

NOTICIA | Published 03 oct 2018 Fanuc Iberia construirá la seva nova seu corporativa de la península Ibèrica a Sant Cugat

Fanuc adquireix a l’Incasòl els terrenys en els que l’empresa de robòtica invertirà uns 15 milions d’euros.

NOTICIA | Published 12 set 2018 Catalunya té un bon nombre d’empreses dedicades al blockchain

Es tracta de microempreses que utilitzen el blockchain com a tecnologia facilitadora per desenvolupar els seus productes o serveis, realitzen tasques de consultoria o estan especialitzades en criptomonedes.

1 2 3 11

Newsletter

Mostrar històric

Si voleu rebre el nostre newsletter

Mitjançant l'enviament d'aquest formulari heu llegit i accepteu la política de privacitat i condicions d'ús.

Recordeu que rebreu un missatge de validació per completar el compte indicat.

Media

Mostrar tot

OBSERVATORIO DE TRÁFICO AÉREO DE BARCELONA

REPORT