Accés a la intranet

Noticias

NOTICIA | Published 15 gen 2020 Catalunya té 1.500 startups, un 38% més que fa tres anys

Segons un informe elaborat per ACCIÓ, les 1.500 startups catalanes ocupen gairebé 17.000 treballadors, un 19% dels quals són estrangers.

NOTICIA | Published 14 gen 2020 El CZFB i La Salle Technova Barcelona impulsen el desenvolupament de vuit Startups del sector logístic

L’eDelivery Accelerator Program, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i La Salle Technova Barcelona, ja ha accelerat en 2 anys a 15 startups amb 151 treballadors i una facturació 3 M€ i ha aixecat una inversió superior als 4M€.

NOTICIA | Published 07 gen 2020 El projecte europeu ALISE aconsegueix desenvolupar una bateria per a cotxes elèctrics més lleugera i eficient

Un consorci internacional liderat pel centre tecnològic Leitat, amb seu a Catalunya, presenta els resultats després de quatre anys de recerca amb el suport del programa Horizon 2020 de la UE.

NOTICIA | Published 07 gen 2020 Catalunya compta amb 251 empreses dedicades a la Internet de les coses (IoT)

Segons un estudi d’ACCIÓ, aquest grup d’empreses factura gairebé 520 milions d’euros i són tant startups com empreses madures que compten amb línies de negoci especialitzades en la IoT.

NOTICIA | Published 04 gen 2020 III Congrés d’Innovació Logística de Barcelona

Experts d’empreses com IBM, Novartis, Hays, Coca-Cola, Grefusa, Yves Rocher, Grup Damm, SEAT HP o l’Ajuntament de Barcelona van compartir amb els assistents la seva visió i les seves experiències en matèria d’Innovació Logística. L’esdeveniment, és una iniciativa de Slimstock organitzada en col·laboració amb el Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) i...

NOTICIA | Published 03 gen 2020 El grup japonès Bandai Namco estableix a Barcelona una empresa de desenvolupament de jocs per al mòbil

Bandai Namco ha escollit Barcelona perquè “és un hub per al desenvolupament internacional de videojocs i un pol d’atracció del millor talent que ofereix la indústria mòbil”.

NOTICIA | Published 03 gen 2020 El CZFB vol posicionar Barcelona com a epicentre de l’economia 4.0 a Europa

La 4ª edició de l’Industry From Needs to Solutions ha premiat  el 3DFactory Incubator, la primera incubadora europea d’impressió en alta tecnologia 3D liderada pel CZFB i Fundació LEITAT.

NOTICIA | Published 03 gen 2020 BEST s’expandeix per ser el hub de contenidors reefers a la Mediterrània

A més dels serveis purament de connexió i desconnexió, BEST ofereix tot tipus de serveis relacionats, com PTI, neteges, posades a punt, monitoratge, etc.

NOTICIA | Published 03 gen 2020 Nova àrea d’activitat econòmica per ús logistic al Penedès

Es desenvolupará un polígon de 110 hectàrees entre els municipis de l’Arboç, Castellví de la Marca i Castellet i la Gornal dedicat a l’activitat logística per aprofitar les bones comunicacions viàries i ferroviàries de la zona.

NOTICIA | Published 02 gen 2020 IESE i BCL organitzen una sessió sobre la regulació del transport per carretera a Europa

La descarbonització de el sector en un instrument decisiu en la lluita contra el canvi climàtic.

1 2 3 86

Newsletter

Mostrar històric

Si voleu rebre el nostre newsletter

Mitjançant l'enviament d'aquest formulari heu llegit i accepteu la política de privacitat i condicions d'ús.

Recordeu que rebreu un missatge de validació per completar el compte indicat.

Media

Mostrar tot

OBSERVATORIO DE TRÁFICO AÉREO DE BARCELONA

REPORT