Accés a la intranet

Noticias

NOTICIA | Published 19 nov 2018 Pere Navarro, nou president de l’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic

Impulsarà la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental i un Pla Estratègic pel desenvolupament innovador i tecnològic el sector logístic.

NOTICIA | Published 17 nov 2018 L’aeroport de Lleida-Alguaire serà la base de dos avions de l’aerolínia portuguesa Lease-Fly Charter

Es tracta de la primera vegada en la història de l’aeroport lleidatà que una aerolínia decideix basar avions i comercialitzar-los des d’Alguaire.

NOTICIA | Published 16 nov 2018 Ports de la Generalitat promou el port industrial d’Alcanar per captar noves mercaderies

El port d’Alcanar, amb un calat de 12 metres i un moll obert a la mercaderia general, s’està promocionant amb força per donar a conèixer al sector comercial el gran potencial de les seves instal·lacions.

NOTICIA | Published 14 nov 2018 Barcelona Air Freight Community de BCL i IATA treballen per digitalitzar la càrrega aèria

L’Aeroport de Barcelona se suma a la iniciativa IATA eAWB360 juntament amb 10 companyies aèries i 45 aeroports de tot el món.

NOTICIA | Published 13 nov 2018 El servei Maersk Bossanova fa la seva primera escala a APM Terminals Barcelona

APM Terminals Barcelona ofereix a les principals línies marítimes connexions externes i internes i serveis intermodals que faciliten i flexibilitzen el transport dels contenidors per ferrocarril.

NOTICIA | Published 08 nov 2018 Level posarà en marxa vols a Nova York i Santiago de Xile des de Barcelona

LEVEL expandeix la seva xarxa de destinacions des de Barcelona a Nova York i Santiago de Xile i incrementa les seves freqüències entre San Francisco i Barcelona, oferint 3 vols setmanals a partir de juliol de 2019.

NOTICIA | Published 07 nov 2018 El Port de Barcelona signa un memoràndum de col·laboració amb el port xinés de Ningbo Zhoushan

El Port participa amb un estand propi en la China International Import Expo, la fira més gran que s’ha celebrat mai en aquest país.

NOTICIA | Published 05 nov 2018 BCL analitza la normativa de càrrega per a camions i vaixells i les novetats en el tractament de mercaderies perilloses

Es presenta l’Informe Anual ADR obligatori pels consellers de seguretat de les empreses que transporten mercaderies perilloses i s’exposen les novetats en l’aplicació de la nova normativa d’estiba de camions i vaixells.

NOTICIA | Published 05 nov 2018 El Port de Barcelona, GALP i HAM presenten la primera gasinera del sistema portuari estatal

La instal·lació permet subministrar gas natural liquat (GNL) i comprimit (GNC) a camions i vehicles.

NOTICIA | Published 26 oct 2018 Caprabo obrirá una nova plataforma logística a la ZAL Port

CILSA, societat participada pel Port de Barcelona i MERLIN Properties, construirà les noves instal·lacions per a Caprabo, amb una inversió superior als 20 milions d’euros.

1 2 3 83

Newsletter

Mostrar històric

Si voleu rebre el nostre newsletter

Mitjançant l'enviament d'aquest formulari heu llegit i accepteu la política de privacitat i condicions d'ús.

Recordeu que rebreu un missatge de validació per completar el compte indicat.

Media

Mostrar tot

OBSERVATORIO DE TRÁFICO AÉREO DE BARCELONA

REPORT