Accés a la intranet

Noticias

NOTICIA | Published 25 set 2020 BNEW comptarà amb un atractiu programa d’activitats gastronòmiques i culturals

El sisè canal complementarà als cinc principals centrats en els sectors de l’esdeveniment: Logística, Real Estate, Ecommerce, Indústria Digital i Zones Econòmiques.

NOTICIA | Published 23 set 2020 Creació del Centre Blockchain de Catalunya

La Cambra liderarà el Centre Blockchain de Catalunya amb iniciatives de difusió i sensibilització, formació, recerca, consultoria i organització d’esdeveniments.

NOTICIA | Published 23 set 2020 TES i ATM impulsen estudis i guies amb propostes per millorar la distribució urbana de mercaderies

L’ordenació de l’espai públic per agilitar aquesta distribució, amb especial atenció a la càrrega i descàrrega, i la seva compatibilitat amb els diversos usos de l’espai públic, és el focus d’interès.

NOTICIA | Published 22 set 2020 L’App Solidària de Mercabarna i T-Systems guardonada en els premis Bizbarcelona

La app agiliza la distribución de alimentos entre colectivos vulnerables.

NOTICIA | Published 22 set 2020 El projecte europeu C-MobILE desplega un pilot de serveis d’ajuda a la mobilitat a Barcelona i la seva àrea metropolitana

El consorcio liderado por Applus+ IDIADA, el RACC y la Dirección de Movilidad del Ajuntament de Barcelona, con el soporte del Institut Municipal d’Informàtica, ha presentado la aplicación C-Mobile Barcelona.

NOTICIA | Published 22 set 2020 La Cambra posa en marxa un pla específic per a autònoms amb motiu de la crisi de la COVID-19

En el conjunt de Catalunya hi ha més de 326.000 autònoms persona física, el 78% dels quals pertanyen al sector dels serveis.

NOTICIA | Published 22 set 2020 El nou Pla de Mobilitat Urbana 2024 fixa un 81% de desplaçaments a Barcelona a peu, en transport públic o en bicicleta

El document suposa un punt de partida que el Govern municipal debatrà amb el conjunt d’entitats que integren el pacte i la resta de partits del consistori amb l’objectiu d’assolir el màxim consens, abans de portar-lo a aprovació inicial.

NOTICIA | Published 21 set 2020 La taxa d’activitat emprenedora manté la tendència a l’alça a Catalunya

Creix el percentatge de persones que volen crear una empresa a Catalunya i també millora la valoració global de les condicions de l’entorn per emprendre.

NOTICIA | Published 21 set 2020 Aena obre convocatòria per accelerar cinc startups en projectes de gestió aeroportuària i comercial

Se ofrece la oportunidad de conseguir un contrato con Aena de hasta 2 millones de euros para el desarrollo y despliegue de la idea.

NOTICIA | Published 21 set 2020 El Port de Barcelona celebrarà els dies 4 i 5 de novembre el seu Port Summit Missió Empresarial Colòmbia 2020

Aquest Port Summit, que s’estrena en format on line, facilitarà el contacte entre agents logístics, portuaris i carregadors de tot el món.

1 2 3 102

Newsletter

Mostrar històric

Si voleu rebre el nostre newsletter

Mitjançant l'enviament d'aquest formulari heu llegit i accepteu la política de privacitat i condicions d'ús.

Recordeu que rebreu un missatge de validació per completar el compte indicat.

Media

Mostrar tot

Pacte per Barcelona. Un nou impuls per a la ciutat.

REPORT