Bytemaster i Barcelona – Catalunya Centre Logístic signen un conveni de col·laboració

Bytemaster i l’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) han signat un acord de col·laboració per a intercanviar coneixements en els seus respectius àmbits, molt especialment en l’aplicació de solucions tecnològiques a la cadena logística.

L’acord, signat pel director General de BCL, Santiago Bassols; i la directora de Marketing de Bytemaster, Valentina Salinas, preveu que ambdues organitzacions treballaran conjuntament per fomentar la digitalització dels fluxos de comunicació del sector logístic català. En aquest sentit, la integració de d’aquest nou partner tecnològic en l’associació es materialitzarà amb la seva immediata incorporació en el Comitè d’Innovació o Noves Tecnologies de BCL, des d’on impulsarà projectes pilots de noves tecnologies i la millora de processos.

Així mateix, col·laborarà en el disseny i desenvolupament de tallers sobre tecnologies com el Business Intelligence.

En aquest sentit, el passat 25 d´abril Bytemaster i BCL, conjuntament amb Air Freight Solution, van organitzar  a la seu del Consorci de la Zona Franca de Barcelona una Jornada sobre la Connectivitat Logística en l’Era Digital, amb un gran èxit d’assistència.

Aquestes mateixes organitzacions tenen previst realitzar durant el darrer trimestre de 2019 una segona jornada per impulsar a la digitalització del sector logístic.

“Per a Bytemaster, la participació en BCL resulta estratègica per a poder desenvolupar iniciatives que accelerin el procés de digitalització del sector logístic català i, d’aquesta manera, ser més competitius al mercat actual”, ha declarat la directora de Màrqueting de Bytemaster, que ha recordat que  “vivim en un ecosistema logístic en el qual el flux de la informació eficient entre els diferents actors juga un paper crucial per a la nostra competitivitat”.

Per Santiago Bassols,  la “integració en BCL d’organitzacions líders en els  processos de digitalització i innovació de la cadena logística es essencial per la millora competitiva de la cadena logística a Catalunya”.

Bytemaster és el partner tecnològic de referència per al sector del transport i la logística espanyola. Des de 1994, treballa activament per a la transformació digital del sector, permetent als seus clients controlar el flux d’informació de les seves operacions de negoci per guanyar competitivitat en el nou entorn digital. El seu Enterprise Resource Planning (ERP), anomenat _b first, és l’eina de gestió per a operadors logístics més potent del mercat. Utilitzada avui dia per importants transitaris amb presència global, _b first permet guanyar productivitat i traçabilitat a les operacions, així com una completa visibilitat de la informació per a la presa intel·ligent de decisions. Bytemaster està en constant recerca de noves solucions tecnològiques que permetin una millor connectivitat dels seus clients amb la resta de l’ecosistema logístic, per aconseguir així una logística connectada i global.

BCL treballa per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània. Està integrada per les principals empreses privades i públiques del sector logístic i per associacions professionals, entitats dedicades a la formació i a la innovació, així com altres organismes i institucions d’investigació i desenvolupament industrial, econòmic i logístic. BCL, a través dels seus diferents comitès, és un fòrum d’anàlisi, debat i reflexió dels professionals sobre el present i el futur del sector logístic de Catalunya.

 

Fecha del Taller: