BNEW Real Estate es converteix en l’esdeveniment de referència del sector

La tercera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), impulsada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i que tindrà lloc a DFactory Barcelona del 3 al 6 d’octubre, reunirà els principals actors del sector immobiliari en el seu vertical BNEW Real Estate. Actualment ja compta amb el patrocini i la participació de representants de Servihabitat, Incasòl, Deloitte, Savills Aguirre Newman, JLL, CBRE, Colonial o Accenture, entre altres empreses destacades.

L’esdeveniment es convertirà en la principal trobada del sector, en la qual s’abordaran diferents temàtiques sota els eixos: macroeconomia, inversió, residencial, commercial real estat, sostenibilitat – Smart cities i Proptech. El dilluns 3 d’octubre es posarà en valor la col·laboració publicoprivada en l’àmbit de l’habitatge a Espanya i Catalunya, així com el 22@ com a focus de talent i inversió. El segon dia de trobada, dimarts 4 d’octubre, s’aprofundirà en l’habitatge social i de lloguer assequible, a més de la gestió urbanística. El dimecres 5 d’octubre ESADE-ULI organitza dins de BNEW Real Estate la sessió “És el sector immobiliari l’oportunitat en períodes d’incertesa?”. Finalment, el matí de dijous, 6 d’octubre, es destinarà al Proptech amb el focus en aspectes com la revolució del sector immobiliari en el metavers, la tokenització i crypto en el Real Estate, i “fintech: connectant el futur financer”. L’esdeveniment posarà especial focus en la vessant social del sector amb la sessió “innovació social a l’habitatge”.

Per a això, BNEW Real Estate comptarà amb speakers de primer nivell com l’economista Gonzalo Bernardos, el president de  l’Anònim de Promotors Constructors d’España (APCE), Xavier Vilajoana, i el president de l’Asociación Nacional de Agentes Inmobiliarios de España,  Vicenç Hernández. Així mateix, estaran presents veus de referència del sector com Juan Carlos Álvarez, director general de Negoci de Gestió Patrimonial de Servihabitat, Juan Manuel Bello, fundador i CEO de Vidoqui, Ismael Clemente, CEO de Merlin Properties, Carmina Ganyet, corporate managing  director d’Immobiliària Colonial, Anna Gener, CEO Barcelona de Savills Aguirre Newman, Manuel Járrega, president de l’Associació Catalana de Facility Management, Anna Puigdevall, directora general d’API Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya,  i  Fredi Turull, arquitecte de Turull-Sorensen arquitectes.

També, en el marc del BNEW Real Estate el CZFB presentarà el nou plantejament del Barcelona Meeting Point (BMP), que reprendrà la seva celebració el 2023 per donar resposta a la nova situació que viu el sector a causa de l’impacte de la pandèmia de covid-19 i a l ràpid desenvolupament de l’economia 4.0 i a les noves formes i estils de vida.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, destaca que “per a nosaltres l’immobiliari sempre ha estat un sector clau pel qual hem apostat i seguim fent-ho. BNEW Real Estate s’ha convertit en una trobada de referència per als seus principals actors i ja estem treballant en profunditat en construir un nou BMP que permeti donar resposta als reptes que planteja l’economia post-pandèmia”.

Per la seva banda, Blanca Sorigué, directora general del CZFB, ha recordat que “el Consorci de la Zona Franca de Barcelona porta 26 anys donant suport al sector immobiliari de forma ininterrompuda. Sempre hem estat amb el sector, a les verdes i a les madures”. Sorigué ha afegit que “estem molt satisfets d’haver llançat un esdeveniment innovador com BNEW Real Estate, que ha suposat una autèntica disrupció i s’ha convertit en un autèntic referent internacional aportant frescor al sector. Al mateix temps que estem molt il·lusionats de tornar a celebrar l’any que ve un nou BMP, que estic convençuda que tornarà a trencar motlles amb la seva transformació enfocada a donar resposta a les noves formes de viure i estil de vida i se sustentarà en criteris sostenibles i renovables”.

Fecha del Taller: