BNEW comptarà amb un atractiu programa d’activitats gastronòmiques i culturals

El BNEW – Barcelona New Economy Week, esdeveniment híbrid, B2B -100% professional- creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), oferirà un programa d’activitats culturals i gastronòmiques per a posar en valor tot el potencial de la ciutat. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre, permetrà a tots els seus participants la possibilitat de seguir online les accions que es duran a terme mitjançant la creació d’un sisè canal a la plataforma digital. D’aquesta manera, complementarà als canals de logística, real estate, ecommerce, indústria digital i zones econòmiques.

L’objectiu principal de BNEW és reactivar l’economia global i, en aquesta línia, el CZFB també ha volgut donar visibilitat mundial a la riquesa cultural de Barcelona, posicionant-la com la seu de la recuperació econòmica i, també, com un clar referent de la cultura mediterrània. D’aquesta manera s’oferirà, als més de 8.000 participants que espera congregar l’esdeveniment, l’oportunitat de gaudir de l’extensa oferta de la ciutat sense necessitat de desplaçar-se.

Gastronomia, disseny i cultura com a característiques diferencials
La ciutat de Barcelona és mundialment coneguda principalment per la seva cultura, la seva gastronomia i la profunda tradició de disseny arrelada a la ciutat. En aquest sentit, el CZFB ha creat un programa de 40 hores de continguts que permeti donar a conèixer aquesta perspectiva de la ciutat aprofitant la gran magnitud de la primera edició del BNEW.

A CASA SEAT es donaran cita el talent musical amb més projecció i les propostes gastronòmiques d’alguns dels xefs més reconeguts de Barcelona. L’auditori de CASA SEAT es convertirà en una gran sala de concerts gràcies a la qual els participants de BNEW podran gaudir virtualment del pop festiu de Suu, una de les artistes catalanes més escoltades actualment; de l’eclèctica proposta de Meritxell Neddermann; dels nous temes del vallesà Gerard Aledo, i el cantautor Guillem Ramisa.

Per la seva part, el restaurant Ametller Origen Mercat d’Autors de CASA SEAT serà l’escenari d’alguns dels showcookings en els quals reconeguts xefs de Barcelona oferiran les claus per preparar algunes de les seves creacions més famoses. D’aquesta manera, els participants del BNEW podran gaudir, entre d’altres, de les receptes del mestre de la cuina tradicional catalana, Carles Gaig, dels millors plats de cuina xinesa amb Josep Maria Kao i Nathan Minguell, i del que està considerat com el millor xef japonès d’Espanya, Hideki Matsuhisa.

Així mateix, La Boqueria acollirà durant els quatre dies al matí showcookings amb reconeguts xefs com Arnau Muñío, del Restaurant Direkte Boqueria; Rafa Zafra, del Restaurant Estimar i Heart Ibiza; o Germán Espinosa, de Fonda España. Addicionalment, cada tarda s’oferiran xerrades amb comerciants del famós mercat barceloní.

D’altra banda, Estació de França serà l’escenari on cada dia oferiran petits concerts durant tota la jornada la cantant Gwen Perry amb la pianista Michele Faber. També es duran a terme sessions diàries de DJ Gerard i es comptarà amb un grafiter que plasmarà les seves creacions del 6 al 9 d’octubre.
Per posar de relleu el gran reconeixement del que compten els dissenyadors de Barcelona, tot el mobiliari dels cinc platós on es realitzarà el BNEW (Estació de França, Casa SEAT i Movistar Centre) l’hauran creat diferents dissenyadors de la ciutat.

Per a Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, “els esdeveniments de caràcter internacional ofereixen als assistents  la possibilitat de conèixer la ciutat en la qual es porta a terme i gaudir d’ella. Per això, estem molt orgullosos de poder apropar una mica més Barcelona als participants de tot el món en el marc del BNEW”. “En aquests moments, quan més complicat resulta viatjar i interactuar, creiem més necessari que mai ensenyar com la ciutat comtal manté el seu ADN”, afegeix Navarro.

Ampliació del registre gratuït
El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha creat el BNEW amb el convenciment de dur a terme un esdeveniment que permeti treballar de forma conjunta en la reactivació de l’economia. Per aquest motiu, l’entitat ha decidit oferir el codi “BNEWFREE” per a que companyies i professionals puguin registrar-se sense cost en el següent enllaç: https://go.pardot.com/e/541322/users-sign-up/2l689j2/1004720383?h=PFX3aFY_aozvPpfNhMd0tYF3mLiGV7u-deHNpv74blA 

Fecha del Taller: