Bicicletes elèctriques per anar a treballar

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Quirze, i la Fundació Eurecat han lliurat cinc bicicletes elèctriques a diverses empreses del municipi.

Aquesta prova pilot de transport sostenible té l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta elèctrica com a mode energèticament eficient per a les distàncies curtes. Els treballadors i treballadores dels polígons d’activitat econòmica de Sant Quirze i alhora clients d’FGC seran els usuaris potencials d’aquestes bicicletes. D’aquesta manera, les tres parts es comprometen amb la sostenibilitat econòmica d’aquest projecte pilot, així com també a analitzar la sosteniblitat econòmica d’una explotació de bicicletes elèctriques més enllà del termini inicialment previst en aquest projecte.

L’Ajuntament de Sant Quirze posa a disposició de les empreses dels polígons del municipi que vulguin participar-hi les bicicletes, i en gestiona el lliurament.

Ferrocarrils de la Generalitat cedeix la zona destinada a l’aparcament de les bicicletes i als seus corresponents equips de càrrega a l’estació, aportant el subministrament elèctric necessari. Per la seva part, Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya posa a disposició del projecte els recursos per al seu seguiment i plantejarà millores que permetin el bon funcionament del servei i la seva estabilitat.

Fecha del Taller: