BEST posa en marxa un nou servei ferroviari directe entre Barcelona i Madrid

El nou servei Barcelona-Madrid, s’afegeix a d’altres que ja funcionen des de la terminal BEST i que connecten el Port de Barcelona amb punts de la península, com Navarra, Burgos, Saragossa, Tarragona i Portugal, i destinacions del sud i centre de França, com Perpinyà, Lió, Tolosa, París, Bordeus i Lille.

La terminal de contenidors Barcelona Europe South Terminal (BEST), membre del grup Hutchison Port Holdings Limited (HPH), ha posat el marxa un nou servei ferroviari directe que connecta el Port de Barcelona amb Madrid, concretament amb el Port Sec d’Azuqueca, en menys de 12 hores. Aquest servei ferroviari, que amplifica el potencial de l’oferta de serveis marítims de les navilieres que escalen a BEST, també s’estendrà properament a altres terminals a l’àrea de Madrid amb serveis directes intermodals des de BEST.

Amb aquest nou servei regular, la terminal BEST amplia la seva oferta multimodal, donat que ja oferia serveis que connectaven el Port de Barcelona amb diferents punts de la península (Navarra, Burgos, Saragossa, Tarragona i Portugal) i amb el sud i centre de França (Perpinyà, Lió, Tolosa, París, Bordeus i Lille).

El nou servei Barcelona-Madrid, juntament amb els altres serveis gestionats tant per BEST com per altres operadors, situen la terminal a l’avantguarda de les terminals intermodals a la Mediterrània, convertint-la en una alternativa competitiva per atendre el mercat logístic tant de la península com del Sud d’Europa.

 

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: