BEST participa en la iniciativa GO GREEN

BEST és una de les terminals de contenidors més avançada tecnològicament i respectuosa amb el medi ambient de tota la regió de la Mediterrània, i l’equip de què disposa segueix les últimes regulacions d’emissions establertes per la CE.

La terminal de contenidors Barcelona Europe South Terminal (BEST), membre del grup Hutchison Port Holdings Limited (HPH), ha participat en la iniciativa mediambiental global GO GREEN desenvolupada pels membres dels ports internacionals i la comunitat marítima.

BEST va organitzar una jornada al Delta del Llobregat amb part de la seva plantilla amb la intenció d’ajudar a la recuperació de l’hàbitat natural en una reserva natural situada molt a prop de la terminal. Aquesta iniciativa va consistir en la retirada de plantes exòtiques invasores que creixen en aquesta regió.

BEST és una de les terminals de contenidors més avançada tecnològicament i respectuosa amb el medi ambient de tota la regió de la Mediterrània; i l’equip de què disposa segueix les últimes regulacions d’emissions establertes per la CE. S’estan implementant també altres iniciatives com la il·luminació LED o el sistema paperless en oficines com a part del compromís que té BEST amb el medi ambient.

BEST és la primera terminal semi-automatitzada desenvolupada íntegrament pel Grup HPH i està dotada dels majors avenços tecnològics en terminals de contenidors. La instal·lació té un dels sistemes de portes d’entrada/sortida més moderns d’Europa i una de les terminals ferroviàries més grans dins d’una terminal marítima a tota la Mediterrània, amb 8 vies d’ample mixt (ibèric i UIC), connectant diàriament a BEST amb diferents destinacions a Espanya i el Sud d’Europa.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: