BCL i Foro MADCargo signen un acord de col·laboració per impulsar iniciatives de millora en la logística de la càrrega aèria

Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) i Fòrum Madrid Càrrega Aèria (MADCargo) han establert un conveni de col·laboració per estrènyer relacions, sumar esforços i impulsar iniciatives que contribueixin al desenvolupament i millora del sector de la càrrega aèria.

Per això, ambdues entitats col·laboraran en àrees d’interès comú com la participació i l’organització conjunta de reunions, conferències o jornades professionals i portaran a terme projectes i estudis que siguin d’interès per als membres de les dues organitzacions, a més d’intercanviar i difondre informació de les seves activitats respectives.

Un dels punts més importants del conveni de col·laboració és el que fa referència a la formació, atès que s’organitzarà i promocionarà el Programa Avançat de Gestió de la Càrrega Aèria, creat i impulsat per MADCargo Academy, entre la comunitat de càrrega aèria de Barcelona i Catalunya.

Per a Jesús Cuéllar, president de Fòrum MADCargo “la col·laboració amb BCL té tot el sentit del món perquè les comunitats de càrrega aèria de Barcelona i Madrid són bessones i comparteixen realitats semblants. Per aquesta raó, podem treballar conjuntament per aconseguir millores en la cadena logística aèria”.

I segons Santiago Bassols, director general de BCL, “Fòrum MADCargo té en marxa i impulsa projectes d’interès per al sector logístic català. En aquest sentit, les dues organitzacions ja som a la Taula de Coordinació de Càrrega Aèria del ministeri de Transports, però podem col·laborar en altres fronts com la formació per contribuir a la millora de la càrrega aèria”.

Fecha del Taller: