BCL i Foro de Logística signen un acord per l’ocupació i el talent logístic

L’organització Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) i Fòrum de Logística, han signat un acord que estableix la col·laboració entre ambdues entitats en àrees d’interès comú que es considerin oportunes en els seus respectius àmbits i tant de caràcter nacional com internacional.

L’acord, signat per Santiago Bassols, director general de BCL, i Gabino Diego, fundador de Foro de Logística i CEO de Logytalent, arriba amb la intenció de sumar esforços en diferents àmbits, tots ells relacionats amb l’ocupació i la gestió i el desenvolupament del talent logístic, així com la participació en congressos, jornades i esdeveniments.

D’altra banda, després de la rúbrica de l’acord, els associats de BCL podran incorporar les seves ofertes d’ocupació a el portal Logytalent.com en condicions preferencials i exclusives, entrant a formar part d’aquesta forma de l’únic portal d’ocupació intel·ligent a Espanya especialitzat en el sector de la Logística i el Transport.

 

Sobre BCL

BCL treballa per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània. Està integrada per les principals empreses privades i públiques del sector logístic i per associacions professionals, entitats dedicades a la formació i la innovació, així com altres organismes i institucions de recerca i desenvolupament industrial, econòmic i logístic. BCL, a través dels seus diferents comitès, és un fòrum d’anàlisi, debat i reflexió dels professionals sobre el present i el futur del sector logístic de Catalunya.

Sobre Foro de Logística

Foro de Logística és una iniciativa que pretén donar resposta integral a les necessitats creixents que el sector de la logística i el transport tenen en matèria de talent i ocupació. Foro de Logística té el seu origen en el Foro de Talento Logístico, creat el 2016, convertint-se en el principal punt de trobada del sector logístic espanyol en l’àmbit del talent i l’ocupació. Foro de Logística realitza estudis anuals que alimenten l’observatori de talent i ofereix un portal d’ocupació, Logytalent.com, especialitzat en el sector de la Logística i el transport.

Fecha del Taller: