Barcelona, seu dels principals certàmens logístics europeus al mes de juny

 La ciutat de Barcelona acollirà durant el mes de juny la 17a edició de l’European Supply Chain & Logistics Summit i la 17a edició del Saló Internacional de la Logística.

La 17a edició de l’European Supply Chain & Logistics Summit se celebrarà del 15 al 17 de juny a Barcelona. Per segona vegada consecutiva, la capital catalana serà seu d’un dels congressos de logística més importants d’Europa, ja que reunirà a més de 500 professionals del sector logístic i de la cadena de subministrament de tot el món, i també comptarà amb més de 70 conferenciants, màxims dirigents d’empreses com Estée Lauder, Nestlé, McDonald´s, MIT, Solvay o Eroski, entre d’altres, i més de 60 conferències magistrals i tallers sobre casos d’èxit del sector logístic. El certamen també compta amb la participació de més de 100 proveïdors de solucions logístiques.

Els participants que assistiran a l’European Supply Chain & Logistics Summit provenen de tot el món i principalment d’Alemanya, Gran Bretanya, els Estats Units, Dinamarca, els Països Baixos, Bèlgica, França, Suècia i Suïssa.

Aquest congrés se sumarà al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL), que se celebrarà del 9 a l’11 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El SIL 2015 serà de nou el punt de trobada del sector logístic, amb una marcada projecció Internacional, donat que cada any atreu més expositors i visitants internacionals, convertint-se en pont de connexió del mercat Europeu amb el Llatinoamericà, amb el del nord d’Àfrica, Orient Mitjà i la conca mediterrània, especialment l’àrea del Magrib i amb el del sud-est asiàtic. A més, el SIL 2015 és un fòrum del coneixement logístic gràcies al seu ampli ventall de conferències i jornades sectorials i, a més, reuneix a un important nombre d’empreses vinculades a les noves tecnologies com a factor estratègic del sector logístic.

La celebració d’aquests dos certàmens permetrà que empreses de tot el món coneguin de primera mà els atractius que ofereixen Catalunya i Barcelona per situar aquí les seves bases logístiques. Segons els organitzadors del congrés, l’elecció de Barcelona com a seu de l’European Supply Chain & Logistics Summit va ser l’any passat una decisió “natural”, ja que “s’està establint ràpidament com una porta internacional en l’entrada i sortida de mercaderies dins i fora d’Europa i la Mediterrània”.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: