Barcelona-Catalunya Centre Logístic i la corredoria d’assegurances Usach i signen un conveni de col·laboració

La corredoria d’assegurances Usach i l’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) han signat un acord de col·laboració per a intercanviar coneixements en els seus respectius àmbits i incorporar a BCL l’expertise d’Usach en aspectes com la valoració de riscs en tota la cadena logística -magatzems, transitaris, transportistes-, cobertura legal en cas d’incidències i ciberseguretat.

L’acord, signat pel director General de BCL, Santiago Bassols; i el director General d’Usach, Enric Usach, preveu que ambdues organitzacions treballaran conjuntament per a explicar als associats de BCL les especificitats de les assegurances dirigides al sector logístic, la seva adaptació al marc legal vigent i les característiques i cobertures segons el mode de transport utilitzat.

En aquest sentit, Usach posa a disposició dels membres de BCL els seus serveis d’assessoria especialitzada que compta amb una reconeguda reputació en els sectors marítim i de transport per carretera, entre d’altres.

BCL treballa per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània. Està integrada per les principals empreses privades i públiques del sector logístic i per associacions professionals, entitats dedicades a la formació i a la innovació, així com altres organismes i institucions d’investigació i desenvolupament industrial, econòmic i logístic. BCL, a través dels seus diferents comitès, és un fòrum d’anàlisi, debat i reflexió dels professionals sobre el present i el futur del sector logístic de Catalunya.

Usach és una corredoria d’assegurances, ubicada al Port de Barcelona i amb més de 25 anys d’experiència, que ofereix assessorament personalitzat per a donar la resposta més fiable i competitiva a les necessitats dels seus clients.

 

Fecha del Taller: