Barcelona Catalonia presenta a MIPIM 2018 els seus principals projectes per atraure inversió estrangera

La Generalitat de Catalunya, a través d’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) renoven per desè any consecutiu a MIPIM 2018 el seu compromís per donar suport a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles. MIPIM és la principal fira immobiliària del món, que se celebra del 13 al 16 de març a Cannes (França).

La visió de Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic ha d’anar acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica amb respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.

Amb aquest objectiu, Barcelona Catalonia està impulsant a l’àrea metropolitana de Barcelona projectes estratègics, juntament amb projectes logístics clau al corredor mediterrani, dissenyats per convertir Catalunya en un punt d’entrada i sortida de mercaderies de l’Europa meridional i central.

Barcelona té una gran vocació internacional, oberta i cosmopolita, compromesa amb un model de creixement inclusiu, que genera riquesa i una economia diversificada. Aquests factors fan la ciutat molt atractiva per a la inversió estrangera i la captació de talent internacional.

Impuls a projectes estratègics i logístics

Amb aquest escenari, la Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona aposten per promoure el desenvolupament de nous projectes estratègics a Catalunya, especialment a l’àrea metropolitana de la capital catalana, així com l’oferta logística més important entorn del Corredor Mediterrani. Agrupats sota el lema Barcelona Catalonia goes on! l’estand de Barcelona Catalonia oferirà als inversors una visió global dels principals projectes que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya distribuïts en 5 àmbits: 22@ Barcelona, Eix Llobregat, Eix Besós, Eix Llobregat Nord, Eix Besòs Nord i Eix Vallès.

Barcelona Catalonia conference. Investment goes on!

L’organització de MIPIM inclou dins la programació oficial per primera vegada una conferència monogràfica sobre Barcelona i Catalunya. Sota el títol Investment goes on! companyies internacionals com Merlin Properties, Norwegian i Regus / IWG Group explicaran quin són els atractius de Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya per establir-se o expandir el seu negoci.

Fecha del Taller: