Barcelona Catalonia impulsa projectes logístics estratègics

La Generalitat de Catalunya, a través d’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) assisteixen per desè any consecutiu a Expo Real 2018 amb la finalitat de continuar donant suport a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles. Expo Real és una de les principals fires immobiliàries del món, que se celebra del 8 al 10 d’octubre a Munic (Alemanya).

La visió de Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic ha d’anar acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica amb respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.

Amb aquest objectiu, Barcelona Catalonia està impulsant a l’àrea metropolitana de Barcelona projectes estratègics, juntament amb projectes logístics clau al corredor mediterrani, dissenyats per convertir Catalunya en un punt d’entrada i sortida de mercaderies de l’Europa meridional i central.

Barcelona té una gran vocació internacional, oberta i cosmopolita, compromesa amb un model de creixement inclusiu, que genera riquesa i una economia diversificada. Aquests factors fan la ciutat molt atractiva per a la inversió estrangera i la captació de talent internacional.

Barcelona i Catalunya al capdavant de l’atracció d’inversió

Durant el primer semestre de l’any companyies tecnològiques internacionals han anunciat la creació de 1.500 llocs de treball a Barcelona. Microsoft, Sanofi-Aventis, Cisco, Amazon, Facebook (a través de CCC), Salellogic, WeWork, N26 i King són exemples d’empreses que s’han instal·lat o ampliat les seves instal·lacions recentment a la capital catalana.

El nombre d’empreses amb seu social a Catalunya assoleix el rècord dels últims 9 anys. A 1 de gener de 2018 hi havia 618.366 empreses actives a Catalunya, un 1,5% més que un any abans, segons dades del Directori Central d’Empreses (DIRCE).

Impuls a projectes estratègics i logístics

Amb aquest escenari, la Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona aposten per promoure el desenvolupament de nous projectes estratègics a Catalunya, especialment a l’àrea metropolitana de la capital catalana, així com l’oferta logística més important entorn del corredor Mediterrani.

Agrupats sota el lema Barcelona Catalonia goes on! l’estand de Barcelona Catalonia ofereix als inversors una visió global dels principals projectes que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya per oferir oportunitats de negoci. Des del 22@ com a model consolidat de districte d’innovació urbana i econòmica, el Campus Diagonal-Besòs amb nous espais destinats a coworking, més de 30 noves localitzacions per a projectes del sector hoteler a municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona o el nou sector d’activitats econòmiques i logístiques Els Joncs de Gavà.

Fecha del Taller: