Barcelona acull el Supply Chain & Logistics Summit & Expo per tercer any consecutiu

Barcelona ha acollit del 20 al 22 de juny la 18ena edició del Supply Chain & Logistics Summit & Expo, un dels congressos de logística més importants d’Europa. Aquest és el tercer any consecutiu que la trobada té lloc a Barcelona, després d’haver-se celebrat a Berlín, Amsterdam, Praga o Frankfurt.

L’esdeveniment ha registrat enguany un 30% més d’assistents que en l’edició anterior, amb més de 500 professionals del sector provinents de tot el món, principalment d’Alemanya, Gran Bretanya, els Estats Units, Dinamarca, els Països Baixos, Bèlgica, França, Suècia i Suïssa. Entre ells, cal destacar la participació de directius de grans empreses com LG, Nissan, HP, BMW, Google, Pfizer, Decathlon o Procter & Gamble.

Entitats com els ports de Barcelona i Tarragona han participat a la trobada amb un estand conjunt amb Catalonia Trade & Investment i Cimalsa-Incasòl, en el qual s’ha promocionat l’atractiu de Catalunya, un del grans pols logístics del sud d’Europa amb una situació geoestratègica privilegiada i infraestructures de referència.

El Port de Barcelona ha fet difusió al congrés de la iniciativa Barceloc (Barcelona China’s European Logistics Center), un projecte conjunt amb l’Ajuntament de Barcelona i Catalonia Trade & Investment que té per objectiu donar suport a les empreses xineses que volen instal·lar-se a Barcelona com a centre de les seves operacions logístiques i comercials a Europa i a la Mediterrània/Àfrica.

El Port de Tarragona ha donat a conèixer les opcions que ofereix en intermodalitat i tràfic de contenidors, així com la terminal intermodal del port que permet agilitzar la transferència de mercaderies entre el transport marítim i terrestre i té capacitat per manipular 250.000 TEUs anualment.

Fecha del Taller: