Barcelona acollirà el congrés internacional d’aviació comercial ‘World Routes’ el 2017

El World Routes, que tindrà lloc a Fira de Barcelona del 23 al 26 de setembre del 2017, està organitzat per l’empresa pública Aeroports de Catalunya, adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona acollirà la 23a edició del World Routes l’any 2017. Es tracta del congrés internacional més important sobre aviació comercial que es fa al món i atraurà uns 3.500 delegats de companyies aèries, aeroports, operadors turístics, administracions i agències de promoció econòmica de 125 països.

Aeroports de Catalunya, empresa pública adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat, organitzarà aquest esdeveniment del 23 al 26 setembre de 2017 a Fira de Barcelona, en un projecte que també està liderat pel Departament d’Empresa i Ocupació i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest esdeveniment té transcendència en el sector de les companyies aèries atès que es decideixen i programen les noves rutes aèries. Es preveu que Barcelona rebrà durant la conferència unes 350 línies aèries, 1.000 aeroports i 300 autoritats del sector del turisme.

Els promotors de l’esdeveniment, l’empresa internacional UBM Live, destaquen que han escollit Barcelona com a seu del World Routes 2017 pel seu atractiu com a destinació turística i com a ciutat de congressos. A més, posen de relleu “l’impacte econòmic local i global” que té aquest esdeveniment, que s’organitza anualment des de 1995 i que han acollit ciutats com Las Vegas, Chicago, Madrid, Berlín o Londres. En aquest sentit, “l’impacte a tres anys en la ciutat organitzadora és de 160 milions de dòlars, el 97% del qual prové de l’augment de la connectivitat aèria”, afirma el director d’Aviació i Tecnologia d’UBM Live, Andrew Newton.

També la segona tinent d’alcalde de Barcelona, Sònia Recasens, remarca que el World Routes “és un pas important per posicionar Catalunya i Barcelona com a hub, un objectiu de ciutat i de país” i subratlla el caràcter innovador del World Routes a Barcelona per la participació del Port de Barcelona en aquesta conferència. En aquest sentit, destaca la potencialitat de “les oportunitats i les sinèrgies econòmiques que es poden fer  entre les companyies aèries i el port, el primer port europeu de creuers a la Mediterrània i el quart del món, amb més de 2,6 milions de passatgers a l’any”.

 

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: