Autoterminal s’alia amb Abu Dhabi Ports per gestionar la terminal de cotxes a Khalifa Port

Autoterminal, membre del Grup Noatum Maritime, i Abu Dhabi Ports, han arribat a un acord per crear una aliança d’empreses anomenada Autoterminal Khalifa Port, que es responsabilitzarà de gestionar la terminal d’automòbils de Khalifa Port, sota una concessió de 15 anys.

Autoterminal és la companyia líder multimodal d’automòbils de la Mediterrània situada al port de Barcelona amb més de 25 anys d’experiència en el sector automobilístic. Per la seva banda, Abu Dhabi Ports, és un gran dearrollador de ports i zones industrials, i juga un paper vital en el creixement econòmic dels Emirats Àrabs Units.

Abu Dhabi Ports proporcionarà el seu coneixement local i regional, infraestructura especialitzada, el suport de l’agència governamental i les bones relacions comercials.

Autoterminal aportarà la tecnologia necessària, IT programari, els procediments de qualitat, medi ambient i seguretat laboral, i la seva xarxa de contactes comercials internacionals.

La terminal de vehicles, de 300.000 metres quadrats, amb més de 550 metres de moll i ubicada a Khalifa Port, proporcionarà una localització geoestratègica per a tràfics d’importació que es beneficiaran dels més dels 100 km2 de Zona Franca de l’KIZAD, la més gran del país integrada dins d’un dels ports amb un creixement més ràpid del món. D’altra banda, la nova terminal especialitzada oferirà els seus serveis de valor afegit a tots els seus clients pel que fa a inspeccions PDI, la personalització dels vehicles i altres serveis tècnics.

Els principals objectius en el curt termini se centren en proporcionar el mateix nivell de qualitat que Autoterminal ofereix als seus clients en el port de Barcelona i posicionar a Khalifa Port com a hub regional per a les rutes comercials del Golf Aràbic, Àfrica Oriental i el Mar Roig.

Noatum Marítim va crear recentment una nova divisió anomenada Noatum Marítim Automotive, que cobrirà totes les activitats del Grup relacionades amb operacions portuàries d’automòbils i vehicles rodants, havent manipulat 1.200.000 cotxes el 2017.

Fecha del Taller: