APM Terminals Barcelona bat el seu rècord històric de moviments

El vaixell OOCL Brussels ha fet història en batre el rècord de moviments de càrrega i descàrrega mai realitzats en APM Terminals Barcelona, amb un total de 4.607 moviments. L’anterior rècord el sustentava el vaixell Maersk Edison, que va realitzar al juliol de 2014 un total de 4.158 moviments durant la seva escala al Port de Barcelona.

El OOCL Brussels té una capacitat de 13.208 TEU, una eslora de 366 metres i 48 metres de mànega. Actualment realitza el servei transoceànic que connecta Àsia i Europa, sent Barcelona una de les seves principals escales al Mar Mediterrani.

El portacontenidors pertany a la Ocean Alliance, una de les noves aliances sorgides recentment després de la reagrupació de les companyies navilieres.

La consolidació de grans aliances ha fet que el negoci marítim s’hagi d’adaptar a les necessitats que aquestes requereixen. D’acord amb aquesta tendència global, APM Terminals Barcelona ha aconseguit augmentar la productivitat en les operacions de càrrega i descàrrega d’acord amb les necessitats de les companyies exportadores i importadores. Fruit d’aquest esforç ha aconseguit donar servei a Barcelona a dues de les tres principals aliances del món.

Ocean Alliance i THE Alliance recalaran seus vaixells a partir d’aquest mes de maig a APM Terminals Barcelona. Són dues de les majors aliances marítimes que operen en l’actualitat i han triat la terminal barcelonina per la seva eficiència operativa, seguretat i excel·lència tecnològica. El 2016, APM Terminals Barcelona va aconseguir augmentar el volum mogut en un 22% respecte a l’any anterior.

Amb una capacitat anual de 2,3 milions de TEU, APM Terminals Barcelona és una terminal de contenidors de primer nivell. La seva ubicació estratègica a la Mediterrània, la connexió intermodal amb l’interior d’Espanya i amb Europa, així com les altes prestacions tecnològiques l’han consolidat com la porta natural del tràfic de mercaderies per via marítima del Sud d’Europa.

Fecha del Taller: