Alfil Logistics duplica el 2015 el seu resultat operatiu en el mercat internacional

Alfil Logistics, operador logístic integral multimodal va registrar el 2015 uns bons resultats i, en el mercat internacional, va duplicar el seu resultat operatiu respecte a l’exercici anterior.

L’àrea de Freight Management, en conjunció amb l’àrea d’Operacions de la companyia, va augmentar l’activitat realitzant expedicions a 58 països en els 5 continents, principalment en àrees com la Xina, Orient Mitjà i Amèrica del Nord, a més d’Europa i el Nord d’Àfrica, tant en operacions marítimes com aèries.

El servei multimodal entre Barcelona i Portugal va incrementar la seva activitat un 20% respecte a 2014, degut principalment a l’augment de clients internacionals en aquest tràfic. A més, Alfil Logistics també va posar en marxa una nova ruta ferroviària entre Barcelona i Ludwigshafen (Alemanya), amb trens d’ample internacional per a clients del sector químic i begudes.

Una altra de les àrees que va impulsar aquests bons resultats va ser la de Contract Logistics, que va incrementar la facturació en un 6% respecte a 2014 en manipulació, un dels seus serveis de valor afegit.

L’experiència d’Alfil Logistics se segueix centrant en el sector Gran Consum i el 2015 va augmentar la seva cartera de clients en el sector d’impostos especials, gràcies al fet que la companyia és OEA (Operador Econòmic Autoritzat) des de maig de 2015, convertint-se en un operador de confiança en matèria duanera.

D’altra banda, per tal de reforçar totes les àrees de la companyia, Alfil Logistics ha incorporat al seu equip humà a 21 nous professionals que reforcen l’equip internacional de l’operador.

Segons Jaume Bonavia, director general d’Alfil Logistics, una de les prioritats per a aquest any és “seguir creixent i per això continuarem centrant-nos en el desenvolupament de les diferents àrees d’activitat, tant a nivell nacional com internacional”.

Fecha del Taller: