AEUTRANSMER i BCL subscriuen un conveni de col·laboració

Són múltiples els reptes que en els propers temps haurà d’afrontar la logística i el transport de mercaderies, i per superar-los amb èxit és imprescindible la col·laboració, no només dels diferents agents de la cadena de subministrament, sinó també d’aquelles organitzacions que aglutinen l’experiència i el coneixement dels professionals, i que l’aporten a través de fòrums d’anàlisi, debat i reflexió.

L’Associació d’Usuaris del Transport de Mercaderies, (AEUTRANSMER) representa els interessos de les empreses carregadores i incorpora a fabricants, distribuïdors i operadors logístics, que mouen elevats volums de càrrega utilitzant els diferents modes de transport.

Per la seva banda Barcelona-Catalunya Centre Logistic (BCL), està integrada per les principals empreses privades i públiques de el sector logístic i per associacions professionals, entitats dedicades a la formació ia la innovació, així com altres organismes i institucions de recerca i desenvolupament industrial, econòmic i logístic.

Tant AEUTRANSMER, com BCL, coincideixen en la necessitat de potenciar la millora de les xarxes logístiques i de transport de mercaderies, així com la competitivitat i promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània.

Amb aquest objectiu, les dues organitzacions han considerat convenient subscriure un conveni de col·laboració que proporcioni un marc adequat per al desenvolupament de propostes, activitats conjuntes, fòrums de treball, tallers, visites tècniques i intercanvi d’informació, a través dels corresponents canals de comunicació.

En el marc de l’conveni caben també propostes de millores d’infraestructures i logística que s’incorporaran a les corresponents agendes de treball de les institucions, i es transmetran a les administracions responsables.

Estem convençuts que aquesta col·laboració oferirà a les empreses i organitzacions de el sector logístic i de la càrrega, eines que contribueixin a millorar la seva competitivitat.

Fecha del Taller: