Abertis augmenta la participació a les autopistes d’Itàlia i França

Abertis incrementarà la seva participació de control sobre la seva filial a Itàlia, A4 Holding, amb la compra de la participació del 8,37% de la Società delle Autostrade Serenissima (els principals accionistes són Gruppo Mantovani amb un 36,23% i Gruppo Gavio amb un 25,30%) i d’un 0,16% addicional que té el Gruppo Mantovani de manera directa. Després de l’adquisició, Abertis controlarà gairebé el 60% d’A4 Holding, gestora de les autopistes A-4 Brescia-Padova i A-31. L’adquisició suposa el desemborsament de 47,5 milions d’euros.

Aquesta transacció es suma a l’anunciada el passat mes de gener per a la compra d’un 10,52% a Sanef (França), quan Abertis va adquirir la participació de Caisse des Dépots et Consignations (CDC) a Holding d’Infrastructures de Transport (HIT ), la companyia que controla el 100% de Sanef.

Amb aquestes transaccions, Abertis reforça la seva estratègia de creixement en aquells països sòlids, amb marcs concessionals estables i amb una clara voluntat d’apostar per la col·laboració publicoprivada en el sector de les autopistes.

Fecha del Taller: