ABB inaugura a Barcelona el primer Customer Innovation Center d’Europa

El nou Customer Innovation Center (CIC) és el primer centre d’innovació de robòtica col·laboratiu d’ABB a Europa, ubicat a Sant Quirze de Vallès, Barcelona.

Dissenyat per facilitar la innovació, el desenvolupament de noves tecnologies i la co-creació d’aplicacions digitals industrials al costat de clients, partners, institucions i el món acadèmic. Contribuint d’aquesta manera a accelerar la transformació digital i l’automatització en l’entorn industrial i teixit empresarial de país.

El Customer Innovation Center ofereix l’ampli coneixement i experiència d’ABB i una oportunitat única per desenvolupar, de forma flexible, innovadora i col·laborativa, solucions robòtiques per abordar els reptes empresarials actuals. Permet generar oportunitats reals de negoci, tangibles per a les empreses d’una àmplia gamma d’indústries, de mida gran, mitjà i petit (PIMES), en sectors com automoció, logística o alimentació i begudes, entre d’altres.

El nou centre d’innovació té com a missió impulsar el potencial de fabricació digital i robòtica industrial de les petites i mitjanes empreses de la indústria espanyola i agilitzar la seva transformació digital per competir amb més eficàcia en l’economia global.

L’espai compta amb l’equip del Robotics Digital Accelerator, que utilitza robots col·laboratius, realitat augmentada i tecnologies de visió 3D per dur a terme solucions, proves de concepte i noves aplicacions digitals que permetin abordar els problemes empresarials reals i produir oportunitats de negoci tangibles.

El Customer Innovation Center d’AMM està a disposició d’universitats, startups i centres tecnològics per a treballar, de forma col·laborativa, en projectes desafiadors de desenvolupament de noves tecnologies i models de negoci.

També servirà per accelerar, de forma pràctica, el transvasament de coneixement i talent del món universitari al món industrial i viceversa.

Fecha del Taller: