Isdin augmenta el benefici un 68% i supera els 10 milions

La farmacèutica catalana es reforça a Llatinoamèrica amb l’obertura de filials a Perú i Colòmbia.

La companyia, participada pel grup Puig i els laboratoris Esteve, posa un peu als Estats Units.

El laboratori Isdin va tancar 2014 amb un increment de la facturació del 10,4%, fins als 148.900.000 d’euros, i amb el benefici disparat un 68,3%, fins als 10,1 milions d’euros. La companyia, participada a parts iguals per Puig i Esteve, ha deixat enrere els anys de recessió i comença a recollir els fruits de la seva aposta per la innovació i la internacionalització. La farmacèutica catalana va reforçar la seva presència a Llatinoamèrica, el seu principal mercat estranger, amb obertures de filials a Perú i Colòmbia. La companyia també va realitzar una nova aposta. Ha obert negoci als Estats Units, del qual s’esperen grans èxits a partir de 2016.

El laboratori torna a créixer a doble dígit, amb una facturació de 148.900.000 d’euros.

La signatura supera la recessió després d’apostar per la innovació i la internacionalització.

Laboratoris Isdin, l’empresa de dermatologia del grup Puig i els laboratoris Esteve, travessa una etapa dolça. Després de deixar enrere els anys de la recessió, el seu negoci va enlairar el 2014 amb un creixement a doble dígit i el seu benefici es va disparar un 68,3%, fins a 10,1 milions d’euros. Aquest tirada, explica el seu director general, Juan Naya, respon a dos factors: la inversió en innovació i la internacionalització.

Isdin va tancar 2014 amb una facturació de 148.900.000 d’euros, un 10,4% més. Es tracta d’un creixement elevat, sobretot si es compara amb el sector farmacèutic. Naya reconeix que la companyia té una millor evolució gràcies al pes dels cosmètics medicalitzats. “Suposen el 75%, mentre que l’altre 25% són productes farmacèutics “, explica l’executiu.

La companyia, que dóna feina a més de 700 persones, aposta per la innovació. Aquest any, ha llançat tres productes. Es tracta dels fotoprotectors Isdin Fusion Water i Isdin Fusion Air i el hidratant Ureadin Spray & Go. Hem crescut tant en medicaments, com en cosmètics medicalitzats “, destaca Naya.

Font i foto: Expansión

Fecha del Taller: