Air Xina reforça la seva aposta pel mercat espanyol i presenta ‘Volem junts’

Air China ha presentat aquest dimarts 5 de maig a Madrid el seu programa “Pel futur d’Espanya i la Xina, Volem Junts”, amb la intenció de col·laborar amb empreses i institucions espanyoles per impulsar el desenvolupament de les relacions entre els dos països.

L’objectiu fonamental del pla és el d’establir bases de futures cooperacions entre Air Xina, l’Ambaixada xinesa i l’Oficina de Turisme de la Xina a Espanya i les empreses i institucions espanyoles interessades en generar intercanvis econòmics o culturals entre els dos països. El programa inclou condicions especials per als seus partners espanyols i el suport de l’aerolínia xinesa a projectes i iniciatives mútuament beneficioses entre Espanya i la Xina, que van des de la atracció de turisme xinès a Espanya o d’Espanya a la Xina, fins a l’intercanvi d’estudiants, delegacions governamentals o missions comercials.

L’aerolínia estatal xinesa és l’única companyia aèria amb vols directes entre Espanya i la Xina, amb rutes per a passatgers de Madrid i Barcelona a Pequín, i un centre logístic per a transport de mercaderies a Saragossa. El director general d’Air Xina a Espanya, Peter Han, assegura que seguiran treballant per obrir nous vols per afavorir el turisme, el comerç i l’intercanvi cultural entre Espanya i la Xina: “Des d’Air Xina, farem tot el possible per seguir augmentant els vols entre Espanya i la Xina que fan que cada dia estiguem una miqueta més a prop “.

“És evident que alguna cosa fonamental perquè hi hagi més intercanvis econòmics i culturals entre els nostres dos països és que hi hagi cada vegada més espanyols que vagin a la Xina, i xinesos que vinguin a Espanya. Ens posem a disposició d’institucions, empreses i mitjans de comunicació per col·laborar en projectes que ajudin a generar intercanvis mútuament beneficiosos entre els nostres dos països “, ha assegurat Han.

L’acte va ser presentat per Carlos Sentís, director general de Henkuai i va comptar amb les ponències de Peter Han, director general d’Air Xina Espanya, Carmen Cárdeno, directora general de Comerç Interior d’Espanya, Chen Yuming, Conseller Econòmic i Comercial de l’Ambaixada de Xina a Espanya, Zhang Zhiyun, Director de l’Oficina nacional de Turisme de la Xina a Espanya, Antonio López de Ávila, president de Segitur, Zhang Yinghui, directora d’Air China Barcelona. Entre els assistents es troben destacats representants d’empreses i institucions com l’Organització Mundial del Turisme, Madrid Destí, Comunitat de Madrid, Turisme de València, Diputació de Segòvia, Telefónica, Técnicas Reunidas, World Travel and Tourism Council, Repsol, Mapfre, Grup Correu , ICBC, ZTE, Huawei i Wanda, entre d’altres.

Air Xina, que ha signat recentment un acord de col·laboració amb Renfe per oferir una major connectivitat a Espanya, continua amb el seu pla d’expandir la seva xarxa de tràfic aeri per cobrir tot Europa. En l’actualitat, Air Xina ofereix un total de 18 rutes i 252 vols setmanals cap a Europa Central, amb 19 de les principals ciutats europees com a destinació, incloent, entre altres, Londres, París, Frankfurt, Munic, Viena, Roma, Moscou, Barcelona i Madrid.

Air China ha estat guardonada en dues ocasions per la Fundació Consell Espanya – Xina per la seva contribució al desenvolupament de les relacions bilaterals. La multinacional xinesa és membre de Star Alliance i es troba entre les 500 marques més valuoses del món, amb un valor que ascendeix a 13.000 milions d’euros.

Font i foto: logisticaytransporte.es

Fecha del Taller: