42 noves hectàrees de sòl per activitats econòmiques al Baix Llobregat

El Consorci DeltaBCN posarà a disposició del mercat més de 42 hectàrees de sòl per a activitats econòmiques a Viladecans, localitat connectada i molt propera a les principals infraestructures com l’aeroport i el port de Barcelona.

El Consorci DeltaBCN, integrat per l’Ajuntament de Viladecans i l’Institut Català del Sòl (Incasòl), continua amb les obres per posar a disposició del mercat un total de 42,39 hectàrees que generaran 16 parcel·les de sòl per activitat econòmica.

Les obres que s’estan fent a la zona de Ca n’Alemany, a la localitat de Viladecans, tenen un pressupost de gairebé 21 milions d’euros i finalitzaran previsiblement durant el primer trimestre del 2017.

Els terrenys de Ca n’Alemany s’estan transformat per convertir-se en una nova zona d’activitat econòmica al Baix Llobregat. L’empresa Neinver té previst instal·lar-hi el seu nou centre comercial, mentre que l’empresa Desigual ja hi està construint el seu nou centre logístic de distribució per a Europa i la seu mundial de comerç electrònic de la companyia.

Ca n’Alemany ocupa una superfície triangular d’unes 55 hectàrees emmarcada per l’autovia C-32 i la línia de ferrocarril. El seu emplaçament immillorable i l’accés a les principals infraestructures de la zona el connecten en només 10 minuts amb l’aeroport  i el port de Barcelona i amb el centre de la ciutat.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: