2E3S i FGC organitzaran cursos sobre transport ferro-portuari de mercaderies

Representants de l’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S.eu) i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han signat un acord de col·laboració per tal de treballar conjuntament en l’organització i promoció de cursos sobre transport de mercaderies per ferrocarril i la seva relació amb les connexions intermodals i els sistemes portuaris. L’acord ha estat signat per Eduard Rodés, director de l’Escola, Eduard Rodés, i Enric Ticó, president de FGC, en el marc del Saló logístic de Barcelona, SIL 2016.

Segons l’acord, l’Escola organitzarà tallers i sessions sobre l’estratègia del ferrocarril a les instal·lacions d’FGC. Per la seva banda, FGC proporcionarà professors per impartir classes pràctiques i teòriques com a part dels cursos. Les dues institucions també crearan un grup de treball en el marc de “El Tren de l’Ensenyament” per desenvolupar un nou mòdul sobre “Els trens de càrrega i el port: el motor per al desenvolupament”.

Aquest acord de col·laboració entre la 2E3S i FGC, que s’estendrà al llarg dels proper tres anys, augmentarà l’experiència i la qualitat dels cursos del centre català. El suport d’FGC donarà credibilitat i oportunitats pràctiques als cursos perquè els estudiants experimentin les operacions ferroviàries de primera mà.

Fecha del Taller: