Plus Ultra inicia vols amb Cuba des de Barcelona

Plus Ultra Líneas Aéreas, en cooperació comercial amb Cubana de Aviación ha estat designada per operar vols regulars a Cuba des de Barcelona. Plus Ultra Líneas Aéreas operarà a partir de l’1 de juliol la ruta directa sense escales Barcelona– l’Havana amb una freqüència setmanal, amb sortides des de Barcelona els dissabtes i sortides des de l’Havana els diumenges. L’avió utilitzat és un Airbus340 amb capacitat per a 300 passatgers.

El Comitè de Desenvolupament de Rutes de Barcelona (CDRA) format per la Generalitat, Ajuntament, Cambra de Comerç de Barcelona i Aena ha donat suport des del primer moment a la creació d’aquesta ruta. Es tracta de la primera ruta regular entre l’Havana i Barcelona que és important en un moment com l’actual on Cuba està vivint un procés de transformació i de revisió de les seves relacions amb la Unió Europea. Al 2016, 70.716 passatgers van viatjar entre les dues ciutats de forma indirecta.

En 2016 en el marc de la missió del Port de Barcelona a Panamà i Cuba, representants de Generalitat de Catalunya i el Govern de Cuba van signar un acord comercial bilateral que busca impulsar les relacions comercials entre ambdues regions i establir les bases per facilitar l’arribada de noves empreses catalanes al país caribeny.

Fecha del Taller: